עוד תוצאות...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

שתפו!

פשטידת חצילים, תפ"א וגבינות: נימוחה, קלה וטעימה אש!

 קל ומהיר הכנה –

אתם מכירים את הרגע הזה שאתם מול המקרר, עוד מעט הילדים יתחילו לשאול מה יש לאכול לארוחת ערב, ואין לכם שמץ של מושג מה להכין? נמאס מחביתה, ועוד פעם טוסט.. ואתמול אכלנו פיצה. אז שימו לב, לפניכם מתכון זריז בהחלטה של פשטידה נהדרת, המורכבת מחומרים שתמיד יש בבית, לקיצור התהליכים, אני משתמשת (כשאין ברירה ואין זמן..) במחית חצילים קלויים (צנצנת זכוכית – בכל סופר, שאפשר לשמור במקרר ולהשתמש בחלקים ממנה בכל פעם) אפשר כמובן להשתמש בחציל קלוי שעושים לבד… ואפשר גם בסלט חצילים טבעי שנמצא בכל מקרר בסופר.

החומרים הדרושים:

100 גר' גבינת פטה מעודנת

1 גביע קוטג'

3 כפות שמן זית

3 ביצים XL

2 תפוחי אדמה קטנים שהרתחתם והפכת למחית

4 כפות מחית חציל קלוי

מלח, פלפל שחור גרוס

50 גר' גבינה צהובה מגוררת

1 כפית שטוחה תבלין שום גבישי

1 בצל מטוגן שחום

 

אופן ההכנה:

  1. לערבב הכול יחד.
  2. לצקת לתבנית ובה ניר אפיה.
  3. לחמם תנור ל 180 מעלות.
  4. לאפות עד שמזהיב.
  5. בתיאבון!

 

היו חברתיים וספרו לחברים: ביקרתם במסעדה מומלצת ואהבתם?

ניסיתם מתכון והתעלפתם? – שתפו בסטורי ותייגו אותנו limorbentzvi@ 

מבטיחה לעוף עליכם!

0
0
המוצרים שלך
עגלת הקניות ריקה.
×
דילוג לתוכן