קל ומהיר הכנה –
אתם מכירים את הרגע הזה שאתם מול המקרר, עוד מעט הילדים יתחילו לשאול מה יש לאכול לארוחת ערב, ואין לכם שמץ של מושג מה להכין? נמאס מחביתה, ועוד פעם טוסט.. ואתמול אכלנו פיצה. אז שימו לב, לפניכם מתכון זריז בהחלטה של פשטידה נהדרת, המורכבת מחומרים שתמיד יש בבית, לקיצור התהליכים, אני משתמשת (כשאין ברירה ואין זמן..) במחית חצילים קלויים (צנצנת זכוכית – בכל סופר, שאפשר לשמור במקרר ולהשתמש בחלקים ממנה בכל פעם) אפשר כמובן להשתמש בחציל קלוי שעושים לבד… ואפשר גם בסלט חצילים טבעי שנמצא בכל מקרר בסופר.
החומרים הדרושים:
100 גר' גבינת פטה מעודנת
1 גביע קוטג'
3 כפות שמן זית
3 ביצים XL
2 תפוחי אדמה קטנים שהרתחתם והפכת למחית
4 כפות מחית חציל קלוי
מלח, פלפל שחור גרוס
50 גר' גבינה צהובה מגוררת
1 כפית שטוחה תבלין שום גבישי
1 בצל מטוגן שחום
אופן ההכנה:
- לערבב הכול יחד.
- לצקת לתבנית ובה ניר אפיה.
- לחמם תנור ל 180 מעלות.
- לאפות עד שמזהיב.
- בתיאבון!