HOME MADE ואין לנו מתחרים!
אין כמו לעשות הכל בבית. אם יכולתי הייתי עושה הכל לבד, אבל חייבים לתעדף את המשימות כי כוח האדם שלנו כאן מוגבל. לכן, מה שיש לו ערך מוסף להכנה ביתית מקבל תשומת לב מיוחדת.
הילדים שלי מטורפים על המבורגרים, כאלה מיוחדים לא סתם… עם כל התוספות השוות ביצת עין, גבינה צהובה, בצל מטוגן וכו'.. אמרתי בואו ניקח אתגר ונפתח את ההמבורגר שהכי תאהבו. אז המתכון באתר – תוכלו לצפות בו- ואם כבר פינקנו בקציצות תוצרת בית, אז יאללה גם הלחמניות יצרפו בשמחה.
מצורף מתכון ממש קל, ומאוד מאוד מוצלח. נתקלתי בו במקרה באינסטגרם. אינני יודעת מה מקורו. כי המקור שלי אמר שקיבל אותו ממקור אחר… מי שזה לא יהיה – תודה לו, כי הן באמת טעימות ברמות אחרות.
החומרים הדרושים:
500 גרם קמח רגיל מנופה
כף וחצי שמרים יבשים
כף סוכר
רבע כוס שמן
כוס וחצי מים פושרים (כוס חד פעמית)
כף מלח
ביצה
לקישוט הלחמניות-
ביצה + שומשום למריחה מעל הלחמניות
אופן ההכנה:
ללוש הכל יחד לבצק רך ונוח.
לעטוף את הבצק במעט שמן זית סביב סביב, לתת לו להכפיל את נפחו בקערה מכוסה
לחלק את הבצק ל- 8 כדורים
לסדר את הכדורים בתבנית ולתת להם לתפוח שוב
למרוח ביצה, לפזר שומשום, לחמם תנור ל 200 מעלות.
לאפות את הלחמניות בתנור חם עד שהן מזהיבות קלות.
בתיאבון!