Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
0 0.00
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
0 0.00

שתפו!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

מתכון: פשטידת בצל חלבית קלילה ומהירה!

יום עסל יום בסל?

הצבע, הריח והטעם ממכרים!

אחד הירקות  הכי אהוב עלי הוא הבצל. אני אוהבת אותו  מבושל / מטוגן / אפוי בכל צורת חיתוך ותוספת אפשריים. הפשטידה שלפניכם דורשת זמן הכנה קצר ביותר – ביננו, רק החיתוך של הבצל הוא רוב העבודה. מעבר לזה יש לערבב את שאר החומרים ולהכניסם לתנור. אם אתם מתבאסים על חיתוך הרבה בצל בגלל הדמעות, אז אל… אם תחזיקו את הבצל במקרר, תופתעו לגלות שאתם לא דומעים בכלל בעת החיתוך. נסו ותראו. הפשטידה הזו מתאימה מאוד לארוחת ערב קלילה או לחלק מארוחת שבועות. טעמה עדין וקליל.

החומרים הדרושים:

3 בייצים Xl טרופות
4 בצלים גדולים חתוכים לקוביות קטנות
100 גר גבינה צהובה מגוררת
קמצוץ אגוז מוסקט
1/2 כפית פלפל לבן
1 כפית מלח
20 גר חמאה
2 כפות שמן קנולה
5 כפות קמח תופח גדושות (בהריון)
50 גר גבינת צפתית מגוררת
1 קוטג'

אופן ההכנה:

1. לטגן את הבצלים בחמאה ושמן קנולה עד שמזהיבים
2. לערבב עם שאר המוצרים
3. לחמם תנור ל 180 מעלות
4. לרפד תבנית פיירקס 26 קוטר בנייר אפיה או תבנית מלבנית בערך באותו גודל
5. לצקת את המלית לתבנית.
6. לאפות עד שמזהיב מעל.
7. בתיאבון!

 

היו חברתיים וספרו לחברים: ביקרתם במסעדה מומלצת ואהבתם?

ניסיתם מתכון והתעלפתם? – שתפו בסטורי ותייגו אותנו [email protected] 

מבטיחה לעוף עליכם!

0
0
המוצרים שלך
עגלת הקניות ריקה.
×
דילוג לתוכן