עוד תוצאות...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

שתפו!

המלצה: מסעדת טנדורי (הודי) הרצליה פיתוח

 מי זוכר את ימי ההקמה של סלקום שנצבעו בתבלינים הודים משגעים?

מסעדה אותנטית ותיקה שאינה מאכזבת לעולם

המסעדה ההודית הוותיקה ביותר לדעתי שקיימת כבר המון שנים בהרצליה פיתוח. רינה פושקרנה מחזיקה בסניף נוסף בתל אביב. הסניף בהרצליה הוא החביב עלינו ביותר כיוון שהוא גם הכי קרוב אלינו גיאוגרפית.

בשנות התשעים כשהקמנו את חברת סלקום והיינו עובדים עדיין בימי שישי (מי זוכר את זה? זה נראה כאילו נלקח מגילגול אחר) היינו אוכלים בצהרים במסעדות הסמוכות למשרדים בהרצליה. זו הייתה חגיגה בפני עצמה. שהסתיימה חלקית עם הקמתו של חדר האוכל.

בינתיים בשנה הראשונה אכלנו עשרות פעמים שהצטברו עד היום למאות כאלה בטנדורי. אני זוכרת שלא כולם חיבבו את הטעמים העזים והתבלינים השונים בהם השתמשו במסעדה. כבר אז לא הבנתי איך אפשר לא לאהוב את האוכל האדיר הזה.

 

חוויה צבעונית ומלא טעם וריח שאין בשום מקום אחר!

אפילו האורז כאן צבעוני ומבושם שאין דברים כאלה!

מאז ועד היום, חלפו כמה עשרות שנים וטנדורי ניצבת בגאווה במקומה. ולא בחסד אלא בזכות גדולה. הטעמים נאמנים לאלה שהיו אז, לא טרנד ולא אופנה ישנו אותם. במסעדה יש תפריט עשיר שכל אחד גם אם הוא צמחוני או טבעוני יוכל למצוא את מבוקשו. תאמינו או לא, אך המנות שהיו כל כך אהובות עלי אז נשארו אהובות עלי גם היום.

כשאני רוצה להיזכר ולחזור לטעמים האהובים באמת אני מתייצבת בטנדורי, בדרך כלל אף זוכה להחליף כמה מילים עם רינה פושקרנה השפית של המסעדה והבעלים שלה, שהיא בפני עצמה אישה עדינה וחביבה, שעושה מה שהיא יודעת הכי טוב, לבשל אוכל הודי מצוין ולארח את באי המסעדה בחיוך מאיר תמיד, בנחמדות אין קץ וברוחב לב.

אז ביום שישי אמרתי, די – אמנם קמו מסעדות הודיות רבות בארץ בחמש שנים האחרונות ואני מברכת על כך מאוד. כיוון שזה האוכל האהוב עלי בכל זמן ובכל מקום. גם כשאנחנו נוסעים לחול, תמיד נחפש מסעדה הודית, ולעולם נשווה אותה לבסוף לטנדורי.

אין מה לומר, המבחר של טנדורי, העושר של המנות הוא מנצח. והיא תמיד שם עם אותו טעם. שהוא בעיקר טעם של עוד…

 

אבל כבר יש מלא מסעדות הודיות בארץ…

לא מוותרים בשום אופן על המתאבנים!

אז מה אכלנו? את המלאי כופתא שרינה עושה לא פגשתי במקום אחר בכזו רמה ובכזה טעם. תמיד אחפש את הכי קרוב אליה. וכל מה שטעמתי עד היום רק התקרב… בקושי… אף אחד לא היה בדיוק. אלה כופתאות סולת וגבינה ברוטב משגע שאוכלים עם אורז ומתפללים שלא ייגמר לעולם.

כמובן שאליהם מצרף העוף טיקה מסאלה שהוא מעדן בפני עצמו, צבע הרוטב שלו אדום עז ומכשף ממש. והעוף רך וטעים שאין דומה לו. כל המאפים – דהיינו הקולצ'ה נאן הם פיתות שנעשות בטאבון אמיתי, הן יוצאות רותחות והן מלאות בכל טוב, בעוף / בשר / גבינה / בצל מה שתבחרו יהיה טעים מאוד. את הפיתה תנגבו עם ראיטה שזהו מטבל יוגורט מטובל, ומי צריך יותר מזה תגידו?

העושר שעולה על השולחן ומגוון המאכלים כבר משביעים את העין. למרות זאת אני לא מוותרת על המתאבנים שפותחים את הארוחה.קציצות הבצל או הסמוסות הנהדרות. נכון שמדובר בהמון אוכל, אבל תמיד אנחנו אורזים מה שנשאר ומתענגים על זה מאוחר יותר.

רינה פושקרנה נהדרת, והמסעדה שלה בדמותה. המלצרים תמיד מאוד אדיבים, לעיתים דוברים רק אנגלית אך מאוד משתדלים לתת הרגשת אירוח מושלמת. אני אמשיך לחזור לטנדורי שוב ושוב ואזכר באושר ועושר שאין כדוגמתו בשום מקום אחר.

 

כתובת המסעדה-

טנדורי – משכית 32, הרצליה פיתוח

 

כתובת אתר הבית –

לכניסה לאתר הבית – לחץ כאן

 

נגישות –

אז ככה, חניות נכים מסומנות דווקא יש בקרבת מקום. השולחנות בטנדורי אינם נגישים כיוון שהם בעלי רגל אמצעית. בנוסף, אין במקום שירותי נכים, ודי מורכב לבצע כאלה במקום תאי השירותים הבודדים הקיימים במקום אך נמצאים במפלס תחתון ממפלס המסעדה. זה חבל מאוד בפני עצמו.

 

היו חברתיים וספרו לחברים: ביקרתם במסעדה מומלצת ואהבתם?

ניסיתם מתכון והתעלפתם? – שתפו בסטורי ותייגו אותנו limorbentzvi@ 

מבטיחה לעוף עליכם!

0
0
המוצרים שלך
עגלת הקניות ריקה.
×
דילוג לתוכן