עוד תוצאות...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

שתפו!

מתכון: מאפה בטטה, תרד וגבינת עיזים קשה

כתום וירוק זה יופי של שילוב במאפה !

פשטידה בעלת צבעים מרהיבים. אפשר לבחור לעשותה בתבנית אחת מרכזית מפיירקס או לחילופין ליצור מאפים אישיים בעזרת תבנית שקעים. לא לשכוח לשמן את התבניות. כך או כך, היא טעימה מאוד ומשביעה. על זה נאמר: כמה פשוט – ככה טעים! לערבב הכל ולהכניס לתנור. ממש קסם.

החומרים הדרושים:

3 ביצים

1/2 כוס חלב / שמנת מתוקה

1 כף קרם פרש

3 כפות שמן קנולה

1/4 1 כוסות קמח

1 שקיק אבקת אפייה

300 גר' בטטה מגוררת גס

200 גר' תרד עלים

120 גר' גבינת גאודה עיזים מגוררת

1 כף זרעי כוסברה טחונים (במקום)

מעט מלח

 

אופן ההכנה:

  1. לערבב את כל החומרים יחד,
  2. לשטח בתבנית משומנת.
  3. לחמם תנור ל- 180 מעלות ולאפות עד שמזהיב.

 

בתיאבון!

היו חברתיים וספרו לחברים: ביקרתם במסעדה מומלצת ואהבתם?

ניסיתם מתכון והתעלפתם? – שתפו בסטורי ותייגו אותנו limorbentzvi@ 

מבטיחה לעוף עליכם!

0
0
המוצרים שלך
עגלת הקניות ריקה.
×
דילוג לתוכן