Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
0 0.00
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
0 0.00

שתפו!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

מתכון: ריבת בצל שהיא ואוו (כולל ריח מטריף)

מעדן שאין דברים כאלה

בצל הוא הירק המועדף עלי. בכל צורה אם מטוגן, מאודה, מתובל או ממותק, אני אוהבת אותו והרבה ממנו זה תמיד עדיף. בעצם אני אוהבת אותו בכל צורות עיבודיו – רק לא חי!  אביא כאן מתכון לריבת בצל שהולכת מצוין עם בשר רוסטביף או כבד קצוץ.

 

החומרים :
bigstock--123356648
בצל יבש על כל סוגיו – אין לכם מושג כמה שהוא בריא!

4 בצלים סגולים גדולים חצויים ופרוסים.

מעט שמן רגיל (כ 2-3 כפות)

1 כוס סוכר כהה (חום / קנים)

¼ כוס חומץ בלסמי (יין אדום)

1 כוסות יין אדום מרלו

קורט מלח, פלפל, אגוז מוסקט

1 ליבת תפוח עץ

מקל קינמון

 

אופן ההכנה:
ריבת בצל שהיא ואוו (גם הריח אגב)

מחממים סיר רחב ושטוח כ- 7 דקות ללא שמן על אש בינונית, נמוכה.

מוסיפים את פרוסות הבצל יחד עם השמן. מגביהים את האש ומשחימים את הבצל.

מוסיפים את הסוכר וממיסים קלות. מוסיפים את ליבת התפוח עץ.

מוסיפים את החומץ בלסמי והיין האדום, מלח, פלפל, קינמון, אגוז מוסקט.

מבשלים על אש נמוכה כשעה ורבע לצמצום הנוזלים.

הערה: ניתן לשמור את ריבת הבצל בצנצנת סטרילית במקרר כשבועיים

 

בתיאבון!

היו חברתיים וספרו לחברים: ביקרתם במסעדה מומלצת ואהבתם?

ניסיתם מתכון והתעלפתם? – שתפו בסטורי ותייגו אותנו [email protected] 

מבטיחה לעוף עליכם!

0
0
המוצרים שלך
עגלת הקניות ריקה.
×
דילוג לתוכן