עוד תוצאות...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

שתפו!

מתכון: תפוחי אדמה וכרובית בקארי וזרעי כוסברה

תוספת נאה לכל מנה עיקרית

שחומים ופריכים, מבושמים מזרעי הכוסברה והקארי. פרחי הכרובית חובקים את קוביות תפוחי האדמה ואלה משיבים להם אהבה. התעסקות קצרה לפני הצלייה בתנור, ורוב זמן הבישול תוכלו להתעסק עם משהו אחר… תוספת חביבה ואהובה. בהצלחה!

 

החומרים הדרושים:20161224_125453_resized

5 תפ"א חתוכים לקוביות

1/2 כרובית שטופה ומפורקת לפרחים קטנים

1 כף זרעי כוסברה (טחונים במטחנת תבלינים)

1כפית קארי

1 כף סילאן

1 כף שום כתוש / 4 שיניים כתושות

מלח גרוס פלפל שאטה גרוס פלפל שחור

חופן פטרוזיליה קצוצה

1/3 כוס שמן קנולה

1/2 כוס מים

אופן ההכנה:

מחממים תמור ל 180 מעלות.

בסיר רחב מחממים את השמן, מטגנים את קוביות תפוחי האדמה, לאחר מספר דקות כשהם מזהיבים קלות מוציאים ומניחים בקערה בצד.

מכניסים למחבת את הכרובית. מטגנים אותה עד שמזהיבה.

מוסיפים לקערה את הכרובית, הפטרוזיליה, השום, הפלפלים החריפים, המלח, הסילאן והמים. מערבבים הייטב.

מעבירים לתבנית חסינת אש ומכניסים לתנור.

כשתפוחי האדמה והכרובית משחימים מעט לאחר 45 דקות בערך, מוציאים ומגישים חם.

היו חברתיים וספרו לחברים: ביקרתם במסעדה מומלצת ואהבתם?

ניסיתם מתכון והתעלפתם? – שתפו בסטורי ותייגו אותנו limorbentzvi@ 

מבטיחה לעוף עליכם!

0
0
המוצרים שלך
עגלת הקניות ריקה.
×
דילוג לתוכן