מוסד קולינרי ותיק
את מסעדת סבסטיאן אני מכירה ופוקדת מאז עבדתי בסלקום בהרצליה פיתוח. וזה היה לפני שנים רבות. אני זוכרת את היום שפתחו את המסעדה. עמדנו המומים ומופתעים מגודל החלל ומהעיצוב המרהיב שלה. הייתה לנו הרגשה כאילו טסנו לחול וחזרנו – הכל בהפסקת צהריים אחת.
מאז ועד היום נחשבה סבסטיאן לאחת המסעדות המוצלחות ביותר. היא הפכה לאחת מהמוסדות הקולינרים הותיקים בו מתהדרת הרצליה. התפריט שלה מגוון, השניצל שלה הוא אליפות עולם, שהרי קבוצת הרשת חולשת על "קפה נואר" כך שתמיד מצאנו את שחפץ היה ליבנו.
חזרנו לאחרונה לביקור במסעדה וכאילו כלום לא השתנה (ואוו וזה טוב). תמיד היא מלאה מפה לאוזן, תמיד השירות מעולה ותמיד האוכל נהדר. בכל ביקור אנחנו חייבים לשרבב את השניצל כי בלעדיו זה לא אותו דבר… אבל באמת כל מה שתזמינו כאן החל מפסטות, דרך מנת המעורב המעולה, טרין הכבד המדהים, דג או כל בחירה אחרת, לא תתחרטו. האוכל כאן הוא בהחלט ברמה אחרת. כמו גם השירות.
כתובת המסעדה
סבסטיאן – משכית 33, הרצליה פיתוח
אתר הבית
לכניסה לאתר הבית לחץ –כאן–
נגישות
שמחנו לגלות שיש שירותי נכים במקום. אם כי הם אינם מושלמים! חבל.
מאחז היד הL הורכב הפוך. האסלה נמוכה מהנדרש בתקן, לצד האסלה אין מרווח פנוי ממכשולים (יש עמוד) המפריע להערכות היושב בכיסא הגלגלים. אין ידית לדלת – לא תקין, אין מאחז יד קבוע ע"ג הדלת, ואין שילוט לשירותי הנכים מהמסעדה עצמה.